Interesse in een boeiende avond of middag?  Denk eens aan het laten verzorgen van een presentatie!

Deze presentaties duren standaard twee uur, onderbroken door een pauze. Na afloop is er de gelegenheid om vragen te stellen en/of met elkaar in discussie te gaan. Dat brengt de totale tijdsduur op ongeveer drie uur. Een presentatie kost 150 euro exclusief de reiskosten (0,20 euro per kilometer). Er kan gekozen worden uit de volgende onderwerpen:

Wildlife in zuidelijk Afrika

Sinds jaren ligt het accent in mijn werk op zuidelijk Afrika. Het resultaat van de vele reizen die ik in dit gebied heb mogen maken, worden gepresenteerd tijdens deze lezing. Uiteraard wordt dit alles omkleed met praktische tips voor het zelf bezoeken van deze gebieden!

 

Wildlife in Noord Amerika

Maak kennis met de grizzly, de zwarte beer en de elk. Het accent van deze presentatie ligt op Canada en Alaska, hoewel aan zuidelijker staten ook aandacht wordt gegeven.

 

 

Natuurfotografie

Een algemene lezing die gaat over de verschillende facetten van de natuurfotografie. Niet alleen wordt gebruik gemaakt van "beelden uit verre streken" maar ook (juist!) uit populaire vakantielanden en ons eigen land. Juist om de kijker te laten ervaren dat natuurfotografie ook iets is dat je in je eigen achtertuin kan doen! 

 

Interesse? Klik hier om contact op te nemen. Ik reageer zo spoedig mogelijk! (mensen met een g- of hotmailaccount kunnen het beste zelf direct mailen naar het mailadres:

fer@natuurgefotografeerd.nl)