Voor de uitgeverij van On Track veel van de foto's gemaakt voor hun nieuwste fietsgidsen. Een paar honderd foto's illustreren nu de mooiste fietsroutes door Nederland!

Binnen deze afwisselende site heb ik de rol gekregen van expert op het gebied van de (reis)fotografie. Het gevolg? Je kan op deze site in ieder geval een aantal korte maar informatieve artikelen lezen over de reisfotografie. Daarnaast biedt deze site natuurlijk ook heel veel andere lezenswaardige informatie!!
Bedrijfsbrochure Hoveniersbedrijf Merkens

Af en toe een uitstapje houdt je scherp, ook als fotograaf. Met veel plezier dan ook gewerkt om de foto's in deze bedrijfsbrochure even fraai te laten zijn als de resultaten van dit bedrijf! 

Natuurmonumenten (2008)

In het kader van het (nieuwe) nationale park worden er nieuwe informatieborden geplaats. Natuurmonumenten gebruikt daarvoor veel fotowerk dat ik van de Kaapse Bossen heb gemaakt.

 

 

 

 

 


 

 

De Girafpost (2004 t/m 2009)

Voor de AVRO / Dier en Natuur wordt in hun periodiek 'De Girafpost' door een reeks van artikelen een natuurfotografiecursus  gegeven. Inmiddels is het twaalfde deel van deze cursus verschenen. Ook op hun internetsite wordt deze cursus beschreven. Daarnaast worden regelmatig fotoreportages gemaakt van ledenactiviteiten. Deze foto's worden als illustratie gebruikt voor 'De Girafpost' en soms ook voor de 'AVRO bode'.  Door leden ingezonden foto's worden van commentaar voorzien en geplaatst op de site van 'Dier en Natuur'. En ik treed tot slot op als jurylid bij uitgeschreven fotowedstrijden.

 

 

 

 


 

Uitgeverij Informatie Verre Reizen (2005, 2007)

Voor deze uitgeverij is een artikel geschreven in hun boek 'Kids ver op reis' voorzien van foto's. Daarnaast werden ook losse foto's aangeleverd. Binnenkort komt er een tweede boek uit, nu in e-boek vorm (dus uitsluitend digitaal). Ging het eerste artikel over onze avonturen in NamibiŽ, het tweede artikel gaat over het fotograferen van (grizzly) beren in Canada en Alaska.

Ontdek Afrika (2006)

Voor dit  blad is een artikel geschreven over het duiken in Marsa Alam (Egypte), voorzien van bijbehorende afbeeldingen.